Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hello
Drawspace > General > Welcome forum
ramonas
rolleyes.gif hello guys and girls...i'm Ramona, from Romania. i love to paint but still now i didn't have time for this pleasure. but...never say never, right?! so...here i am and i hope to learn many things by you cool.gif tnx and have a nice weekend wink.gif
mmmmmmme
Hi Ramona, welcome to our community.
santaika
Hello Ramona,
U a Welcome to DrawSpace!

QUOTE (ramonas @ Jun 13 2008, 04:47 AM) *
rolleyes.gif hello guys and girls...i'm Ramona, from Romania. i love to paint but still now i didn't have time for this pleasure. but...never say never, right?! so...here i am and i hope to learn many things by you cool.gif tnx and have a nice weekend wink.gif
ramonas
happy.gif tnx you verry much
ElenaM
Buna, Ramona si bine ai venit pe acest site. Aici avem lectii de desen, forumuri, weekly challenges(unde practici desenatul dupa poze), galeria personala unde poti pune lucrarile tale; si daca vrei sa faci publice albumele de desene sau foto ceilalti membri iti vor lasa impresii si ajuta sa evoluezi. In forumurile de pe site vei gasi multe subiecte mai vechi si mai noi cu indrumari, links, sfaturi, exemple si experimente ale membrilor. Daca ai deja lucrari poti incepe prin a crea un album public in care sa le arati celorlalti. Pe site sunt artisti si profesori cu experienta ce te vor indruma pas cu pas. Tu nu vei face decat un lucru: sa desenezi/pictezi. wink.gif
ramonas
Multumesc Elena. e un pic cam greu ca trebe sa platesc dupa un nr de cursuri si eu n-am *** sad.gif ...nu stiu ce sa fac. am gasit lucruri interesante...dar n-am *** sa ajung la ele sad.gif . oricum...sper sa pot posta in curand cateva desene smile.gif
ElenaM
La lectiile de desen poate te referi cu plata. Ele sunt accesibile fara bani, doar daca vrei sa imprimi lectia trebuie sa platesti. Eu am gasit suficient sa citesc si desenez dupa ecranul monitorului lectiile si in general doar partea teoretica conteza mai mult, in rest poti desena orice tema iti alegi, nu neaparat lectiile. A avea notiuni de lumina si intuneric inseamna sa aplici asta oricarui subiect tratat, o ceasca de cafea care o asezi pe masa poate fi un exercitiu in acest sens. Important este sa desenezi o ora doua pe zi si vei progresa, invata si acumula experienta. Ce imi place mai mult pe acest site este galeria personala in care tu sau ceilalti pot vedea evolutia pe o perioada de timp si albumele mele sunt un exemplu in acest sens. Din martie pana acum, de cad sunt pe acest site, tot ce am invatat sa fac nu au fost lectiile platite(nu am luat decat doua trei lectii direct ecran), ci lucrul propriu zis cu creion, culori, etc.In aprilie am facut peste 20 de portrete, uneori doua pe zi, deci lucru intens. Mi-am facut o disciplina de munca si ma simt foarte bine spiritual vorbind cu noua mea pasiune, desi am desenat mult si in copilarie(10-15 ani).Deci, succes si apuca-te de treaba.
ramonas
wink.gif multumesc pentru lamuriri. din pacate nu am f mult timp liber, dar vreau s afac ceva in aceasta privintza biggrin.gif
oliverandjazz
lol...i dont know about all that ....but hello and welcome to drawspace
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.